Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony θέλει τα Final Fantasy αποκλειστικά στο PS5 για αυτή τη γενιά συστημάτων

*
Μια πολύ δυνατή αποκλειστικότητα θέλει να κλείσει η Sony για το PS5 για τη μάχη των new-gen συστημάτων και αφορά τα παιχνίδια Final Fantasy. O Jordan Middler του VGC σημείωσε πρόσφατα πως αμφιβάλλει αν θα κυκλοφορήσει στο Xbox κάποιος τίτλος Final Fantasy μετά το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Συγκεκριμένα σημείωσε πως «η Sony θέλει το PlayStation να είναι το σπίτι του Final Fantasy σε αυτή τη γενιά», ενώ ανέφερε πως το Final Fantasy VII Remake έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει και στις κονσόλες Xbox, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη για αδιευκρίνιστους λόγους. Sony και Square Enix δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση, αλλά είναι γνωστό ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται σε εξαιρετικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, ενώ και τα Final Fantasy κυκλοφορούν με σαφή προτίμηση προς τις κονσόλες PlayStation εδώ και καιρό. Και είναι λογική μια τέτοια κίνηση σε βάθος χρόνου, μιας και τα οφέλη της εξαγοράς της Bethesda από την Microsoft θα αρχίσουν να φαίνονται στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*